UUS

AKASHI SAKE SHIRAUME GINJO UMESHU 14%

50 cl
Jaapan
50,00  / L
AKASHI SAKE SHIRAUME GINJO UMESHU 14%
25,00  1 tk
142,50  6 tk / 23,75 /tk
Kirjeldus

Akashi Sake Brewery asutati 1856 aastal lõuna Jaapanis Akashi linnas Yonezawa perekonna poolt ning tänaseni toodetakse selle perekonna juhtimisel iidsete tradistioonide järgi kvaliteetset saket, mille riis tuleb lähedalasuvatelt põldudelt parimatest Sake riisi sortidest.Sake Meister ehk Toji on Kimio Yonezawa, kes on oma elu pühendanud sake tootmisele, alustades riisi sortide hoolikast valmisest kuni lõpptoodete kliendini jõudmiseni.
Luksuslik Ume vilja ja sake segu. Ume viljade matseratsioon toimub 6 kuud Ginjo sakes ning seejärel küpseb märjuke 2 aastat terastankides. Küpsete kirsside ja ploomide maitsega, kerge mandlise järelmaitsega sake liköör sobib imeliselt nii aperitiiviks rohke jääga kui ka kokteilide koostisse.  

Alkoholisisaldus: 14% vol
Toote liik: sake
Piirkond: Jaapan
Viinamari: Ume viljad, riis
Toit: Aperitiivina, kokteilides digestiivina
Serveerimisjuhend: 5-15C
warning TÄHELEPANU! Tegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada teie tervist.
AKASHI SAKE SHIRAUME GINJO UMESHU 14%

Kliendid, kes seda toodet ostsid, ostsid veel: